Sara Walther

Fredag och ledig helg
Nu behöver jag inte infinna mig på jobb förrän tisdagkväll, det ska bli så skönt. Blir full fart i helgen med tävlingar, hästvakt åt Fredrik som åker till polen. Men idag då; först ska jag sova några timmar, innan jag ska ta tag i min lägenhet och städa, jag har verkligen inte gjort någonting på hela veckan hemma, och jag får ångest av de. Det är väl som dem säger "Desto mer kaos man har inom sig, desto mer ordning behöver man omkring sig".
 
Sen blir det stallet för hela slanten, Bobbo vilar eftersom han blivit vacc och förtjänar vila för han har skött sig så bra under tiden hos mig. Apollo ska ridas igenom lite lugnt inför morgondagens tävling. Har kaos bland mina saker så ska göra iordning i sadelkammaren, packa inför tävlingen och klippa lite man. Har kvällsfodringen så blir lugn kväll. Imorgon åker vi till knivberga på tävling.
 
Har 3 tävlingar inbokade nu, 3 helger i rad.
Imorgon 1 m + 1 m knivberga
nästa lördag 90cm+1m stjärnholm (Bobbo får kanske följa med)
Helgen efter det  åby, beroende på hur tävlingarna går så får han gå 90cm+1m eller 1m+110m. Sen får han en lugn period.
 
Har mutat Apollo med att om han placerar sig i helgen ska han få en lång luva, och om han vinner någon av dessa klasser, ska jag köpa mig en ny kavaj. Haha man måste satsa högt ;)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress