Sara Walther

Söndag
Helgen har gått i alldeles för snabb fart, som alltid när man är ledig. I fredags hade Julia Apollo och dem hade varit ute på promenad i en timme i solen. Så mysigt! 

Jag har haft Billy här hela helgen, i fredags så var vi och bowlande med Millan och Mattias. Kom sist men det gör jag nästan varje gång, bowling är inte min grej men kul är det! Avslutade kvällen på pinchos, tyckte dock det var mycket godare i Norrköping än Nyköping.  

Lördagen började med sovmorgon innan vi åkte ut till stallet. Så fint väder så tog med Apollo och hundarna på en promenad. Har ju min syster labrador i en vecka så hon och Nessie tyckte de va skönt o springa lösa. 
(null)
 Sedan sov jag faktiskt i över 2 timmar när Billy kollade på film. Känner mig inte helt 100. Vet inte vad det är. Men känner mig hängig, febrig och illamående. När jag väl vaknat tog vi en promenad i kvällssolen och avslutade kvällen med pizza och film. 

Just nu färgar jag håret innan vi tänkte gå ut och njuta av solen. Shit vilket väder! Man får så mycket energi! Har kvällsfodringen så Apollo ska ridas ikväll. Jag gillar ju inte riktigt att rida på kvällen men tyvärr blir de ju så ibland. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress