Sara Walther

Fredag
God morgon. Igår kom Billy hem. Så mysigt! 🥰så blev en lugn kväll hemma. Echo red jag i ridhuset på morgonen. Hon är brunstig och lite sur när man säger till henne hur vi ska göra 😉 inga stora saker men lite hopp och studs. Men överlag skötte hon sig. Just nu lösgalopperar jag Fredriks hästar i ridhuset. Sånt dåligt väder ju.. hoppträning sen för Linda med Clara, ska bli himla kul, sen ska jag till Billy 😍. Hoppas ni får en bra dag  (null)så fint igår morse! 
onsdag
Träningen imorgon blev inställd, istället tränar jag för Linda med Clara på fredag, kul! :) Echo har fått gå ut i skogen både igår och idag, passa på när solen skinner men så kallt! Annars har det inte hänt så mycket, var i norrköping med mamma idag och shoppa, mysigt. Blev några tröjor med hem samt en liten kamin, en fejk men som ger värme, så mysigt och perfekt efter kalla dagar i stallet. Fredriks hästar mår bra, men vore skönt med sovmorgon, haha jag morgonfodrar ju varje dag nu, så man längtar ju lite ;)
veckoplanering
Som jag längtat efter denna lugna och lediga vecka! Är ju hästvakt åt Fredrik hela veckan eftersom han är utomlands, så någon sovmorgon blir det inte för jag morgonfodrar varje dag, men det gör inget, då kan jag sova middag varje dag ;) En hoppträning är inplanerad på torsdag för Johan Spetz, ska bli jättekul trots jag är ganska nervös. Han är hård, men jag kommer utvecklas, det är en sak som är säker. Billy åker ju till Norge :( och har jag tur kommer han hem torsdagkväll, men jag tror inte det. Ska ta denna vecka att sova ikapp, fixa hemma, ta upp julgrejerna från källaren och umgås med Nessie så mycket jag kan, min lilltjej som jag tycker så mycket om, puss. Ska göra en storrenings i mitt liv, det vill säga, bland kläder, mina saker, och i stallet. Bilen ska in och serveras förhoppningsvis.
 
Måndag:
Går av på morgon, åker direkt och tar hand om Fredriks hästar. Sen hämtar upp Nessie hos pappa innan jag åker och mockar åt Echo som ska vila. Sola solarium antagligen.
 
Tisdag:
Fredriks hästar på morgonen.
Echo ska få gå ut i skogen.
Städa bilen invändnigt.
 
Onsdag:
Fredriks hästar på morgon. Sen åker jag, mamma och antagligen syrran till Norrköping för att shoppa lite. Echo ska ridas, trimmas.
 
Torsdag:
Fredriks hästar på morgonen. Apt mellan 14-16. Sedan hoppträning för mig och Echo på kvällen för Johan Spetz, nervöst men så taggad!
 
Fredag:
Fredriks hästar på morgonen, sista dagen. Hade velat rida ut Echo men ska regna hela dagen men kan ändras. Ett lättare pass, typ skritta och jogga bort lite träningsvärk annars får hon longera bort träningsvärken. Åka till Billy, äntligen. Haha
 
Lördag:
Jobbar natt.
Echo-oklart vad som ska göras men något ska hon göra.
 
Söndag:
Sover några timmar. Sen blir jag upphämtad så åker jag, Julia, Syrran och Sarah till Stockholm för att gå på horseshow, om jag är taggad? JAA!
Frida har hand om Echo.