Sara Walther

Torsdag
Vaknade upp hemma hos Billy, efter alldeles för lite sömn, hade verkligen ingen lust att gå upp.. Men tog mig i kragen och åkte hem vid 6 tiden. Hade bestämt med Emma i stallet att hon skulle få hoppa Apollo, eftersom hon hjälpt mig ganska mycket på sista tiden och jag är ALLTID tacksam för hjälp utifrån, man kan inte lösa alla problem själv. Apollo va fin men visade vad han tycker om vattenmattor, lilla killen. Han är verkligen vettskrämd, han har för stor flyktinstinkt för sitt eget bästa. 
 Bobbo vilade efter sin skogstur igår, svårt att komma ihåg att han bara är 5 år och behöver vila, jag vill utveckla och sitta på hans rygg, han är verkligen en rolig liten ponny. 
Jag måste få skryta om hur fin jag tycker Apollo är, han får verkligen en guldton när solen ligger på. Han må vara speciell och alldeles för svår, men jag vill verkligen inte byta ut honom, om man kunde va kär i en häst så är det Apollo jag skulle va kär i, haha!
 
Bobbo
Dagen började kl 8-13.30 i stallet, där jag började med att duscha bobbo för Frida skulle komma och fota och han är en liten skitgris, Apollo fick en dag i hagen. Först tog vi lite uppställningsbilder sen ridbilder samt hoppbilder innan vi avslutade med bilder på fältet. Frida är så duktig!!  Ni får några smakprov😊 

Bobbo skötte sig jättebra. Han blir lugnare för varje dag. Så snart åker han ut på annons, mitt lilla hjärta.  (null)
(null)
(null)
(null)
Tisdag
Idag blir det stallet hela förmiddagen. Bobbo ska fotas, så han får börja med ett bad. Vita hästar är så fina men Fyfan.... 😂 Apollo har vilodag efter ett riktigt bra pass igår. Han gör mig aldrig besviken. Annars blir det nog en ganska lugn dag. Ska till pappa ikväll och äta kräftor. Mums!! 🤤 va gör ni idag?


Apollo från i söndags  (null)