Sara Walther

äntligen fredag
och en behaglig känsla infinner sig i kroppen och jag har längtat så mycket efter denhär helgen, för det händer så mycket roligt! Men en dag i taget!
 
Jag ska lägga mig och sova några timmar efter nattjobbet nu, blir dock inte så många för jag ska göra fransar 11.15 sedan styr jag bilen direkt mot Björkvik och alla söta ponnyer. Tror det är 7 st jag har hand om i helgen. Älskar verkligen att komma dit och rida så många olika hästar. Jag känner vekligen hur jag utvecklas dem här månaderna tillsammans med Apollo. När jag är klar i det stallet så åker jag hämtar Nessie hos mamma, min lilla älskling innan vi styr bilen mot Ålberga och dressyrträning för Frida. Kvällen blir lugn, ska färga håret och hänga med Billie min granne men blir tidigt i säng för lördagen är fullspäckad.
 
Här nere är en film från en av hästarna jag red i onsdags och som jag ska rida i helgen, väldigt trevlig!
Torsdag
Ett sent hej! kom nyss hem från jobbet, har en rörmokare här som fixar min toalett som står och rinner, älskar dehär vädret, har haft turen att få cykla i hemtjänsten idag, och nu ska jag snart åka till affären och handlar, mindre kul! ;) 
 
Jenny har haft hand om Apllo idag som varit pigg och glad. Så härligt väder att rida, så är lite avundsjuk men otroligt skönt att veta att han blir bra omhändetagen. Och nessie är ute hos mamma så ja, jag är lite ensam när man är van vid henne runt sig hela tiden. Men imorgon återförenas vi :) blir en lugn kväll för att jag ska ju jobba i natt, ingen vila ingen ro ;) men sen är jag ju ledig fredag och lördag. Vi hörs! 
 
Skriv gärna vad vill ni läsa, blir lätt ganska tråkigt känner jag?