Sara Walther

blev ingen ridning :(
Trodde jag mådde bättre i morse men icke sa nicke, ligger i feberfrossa och funderar på hur jag ska överleva dagen.. Nej men jobbar ju ikväll och kan tyvärr inte stanna hemma. så dagen går åt till att ligga i soffan och kolla på serier hela dagen och sova, snart är jag fit for fight, men men måste ju tillåta sig att ta det lite lugnt så man blir frisk, något jag hört iallafall ;)
Onsdag
God morgon! Hur mår ni? Jag mår lite bättre idag men ska fortsätta ta de ganska lugnt, för jag vill bli av med denna jäkla förkyldning nu, men idag går jag på natt 1 av 2. Ska även åka upp till ålberga idag och rida Fleur idag igen, hon vilade igår. kanske kan lura någon att filma lite om ni vill se? :) Annars ska jag göra sådant tråkigt som städa, tvätta. Har även börjat kolla runt lite efter saker till lägenheten, ska bli så kul att köpa nytt!
Varje morgon ser det ut såhär ;)
Feber

Jag är sjuk igen, så har inte orkat blogga.. men skriver lite kort vad som händer..

Varit hos Fredrik idag, vi hann 11 hästar innan lunch. Hur awesome?? Borde inte ha ridit men jag hade ju lovat, och kul är det! 😍

6årigt tysk sto. Hur rolig som helst att rida, och som den hoppar 😍

Har även börjat hålla på lite med ett sto som står på Ålberga på lösdriften, fleur sto född -05, 165 cm hög. Har longskerat några dagar och igår hoppade jag upp. Hon är inte riden på några månader, pigg men skötte sig utmärkt. Så tänkte rida även imorgon, ska till Ålberga och rida Julias nahla, ska bli riktigt kul för är några veckor sedan jag satt på henne.